Tallers didàctics a D’Atzur i Or

La Fundació Cultural CdM oferirà tallers didàctics a l’exposició ‘Atzur i Or, El silenci dels àngels a partir de març de 2018. Els tallers són gratuïts i se impartiran tots els dimarts pel matí de la mà de músics especialitzats de Capella de Ministrers.

L’objectiu de l’activitat és formar oients de música antiga i fer arribar el Patrimoni musical valencià a un públic el més ample possible, pel que els tallers s’adapten a grups de tots els nivells formatius. Tot aquel centre educatiu, asociació o grup de persones interessades en asistir als tallers podrà escomençar a fer reserves a gener.

La Fundació Cultural CdM ofrecerá talleres didácticos en la exposición D’Atzur i Or, El silenci dels àngels a partir de marzo de 2018. Los talleres son gratuitos y se impartirán todos los martes por la mañana de la mano de músicos especializados de Capella de Ministrers

El objetivo de la actividad es formar oyentes de música antigua y hacer llegar el Patrimonio musical valenciano a un público lo más amplio posible, por lo que los talleres se adaptan a grupos de todos los niveles formativos. Todo aquel centro educativo, asociación o grupo de personas interesadas en asistir a los talleres podrá comenzar a hacer reservas en enero.

IMG_20171112_131857
Visita guiada a D’Atzur i Or