Tallers didàctics D’Atzur i or

La Fundació Cultural CdM oferirà a partir de març el taller didàctic gratuït “La música Medieval i Renaixentista a València” al Monestir de Sant Miquel dels Reis.

A partir dels instruments musicals representats en la volta renaixentista de l’altar major de la Catedral de València, els assistents podran vore la evolució de la música i els instruments des del segle XIII al XV en València, escoltar cantigues i danses sobre el culte a Maria, obres musicals amb la influència italiana del moment, música culta i cançons populars que coneixem gràcies als cançoners i manuscrits més importants de l’època.

201801311931_0001 copia.jpg

L’objectiu principal del taller és apropar als assistents unes músiques i sonoritats que difícilment es poden escoltar en els circuits habituals i ubicar-les en un context històric a través d’un concert didàctic en viu amb diferents instruments, què són reproduccions sobre els originals de l’ època, i música coetània als mateixos, convidant als assistents a participar en algunes de les obres amb un mètode pedagògic similar al que s’utilitzava en les escoles de joglars, trobadors i ministrils.

El taller és perfectament adaptable a distintes edats i formació. Es pot reservar al correu info.fund@culturalcdm.eu

Descarrega el dossier

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s