Early Music Morella ha concedit avui les beques convocades en colaboració amb la Fundació Cultural CdM i Obra Social La Caixa

Un total de 20 beques dirigides a tots aquells interessats en matricular-se en EMM_2018. La beca, que cobreix el 50% de la matrícula, té com a objectiu facilitar a joves amb gran potencial acadèmic l’accés a una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical antic en Early Music Morella, Acadèmia i Festival de música medieval i renaixentista de Morella. També la fi d’aquest programa de beques és realitzar una aportació significativa a la societat, mitjançant el foment d’aquest tipus d’ajudes dirigides a aquells grups de la població més desfavorits, donant amb açò l’oportunitat de participar en una Acadèmia de formació especialitzada de marcat caràcter internacional i de prestigi, contribuint d’aquesta manera a garantir a través de l’educació l’accés a la igualtat d’oportunitats.

Arrels_EMM18_2.jpg

En 2018 i sota el títol Arrels, l’Acadèmia aprofundeix en les nostres arrels explorant les variades rutes per les quals la música transcorre, traçant els camins d’unió de melodies escrites i transmeses per tradició oral i d’instruments tradicionals i cortesans. La tradició és més una creació que una repetició de models estrictes i com tal cal considerar-la en la interpretació de la música de l’Edat Mitjana i el Renaixement. La programació de Arrels coincideix en 2018 amb el Sexenni, festa que se celebra una vegada cada sis anys i des de 1678 a Morella. A més conformen aquesta aventura musical la mensuración, la teoria i les tècniques de composició en l’Edat Mitjana i el Renaixement.

 

Pots consultar la programació de l’Acadèmia i el Festival a la web: http://www.culturalcomes.net/es/programacion/curso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s