Xarxa 3.0

Xarxa 3.0

Xarxa 3.0 és una proposta d'espai de comunicació i punt de trobada entre tots aquells vinculats al Patrimoni Musical, principal àmbit d'acció de la Fundació Cultural CdM. Una xarxa col·lectiva que posa en contacte a tots els interessats en la música, la tradició i el patrimoni que té com a finalitat estimular, facilitar, desenvolupar i promoure el coneiximent, la recuperació, difusió i posada en valor de la música antiga. Fomentant el desenvolupament, la integració de l'educació musical primerenca i la promoció d'artistes joves.

Una xarxa per a participar en el redescobriment i la promoció del patrimoni musical europeu en termes històricament informats, a través dels instruments musicals i elements d'època amb una interpretació d'inspiració històrica.

La inscripció és gratuïta i permet accedir als continguts de la Xarxa 3.0 així com participar com a proposta en les activitats de la Fundació. Tenen cabuda tots els músics relacionats amb la música tradicional i la música antiga així com els oficis paral·lels, lutieria, musicologia, crítica musical... També tots aquells que la seua tasca estimen relacionada amb l'art, la literatura o la història.

Per favor introdueix el teu nom complet
Per favor introdueix un email vàlid
Per favor introdueix un Telèfon de contacte (només nombres)
Invalid Input
per favor tria una categoria
Por favor acepta los términos
Invalid Input

Terminis

Les vostres dades personals s’incorporaran als fitxers de la Fundació Cultural CdM. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) us informem que les vostres dades seràn tractades amb l’única finalitat de  mantenir la comunicació en temes referents als objectius de la Fundació.