Curs UIMP Conca 2023

CANTS GOLIARDS
MÚSICA MEDIEVAL PER A REBELS SENSE CAUS
A

9, 10 i 11 de NOVIEMBRE de 2023
UNIVERSIDAD INTERNACIONAL MENÉNDEZ PELAYO DE CUENCA
20 HORES LECTIVES / 1 CRÈDIT ECTS

Aquest programa intensiu de tres dies està dissenyat especialment per a cantants i instrumentistes rebels que necessiten una bona sobredosi de música medieval centrada en els cants goliards, lletres i melodies que han sobreviscut en el Codex Buranus, més conegut com a Carmina Burana
 
El curs, dirigit per Carles Magraner i amb la colaboració de Jota Martínez, es proposa des del seu vessant més pràctic, sent l'objectiu final la interpretació del repertori des de la comprensió i el coneixement rigorós de la història. Sessions pràctiques en les quals descobrir com adaptar i interpretar els cants goliards amb autenticitat i expressivitat, acostant aquestes músiques al públic de la nostra època. A més, explorarem la instrumentació i l'ornamentació específiques de la música medieval i tradicional, brindant una experiència completa als participants.
 
 
La FUNDACIÓ CULTURAL CDM ofereix 12 BEQUES per a la selecció d'alumnes
 
Els interessats hauran d'enviar les sol·licituds ABANS del 15 d'octubre de 2023 a l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., la següent informació:
 
- Carta de motivació
- Biografia, resum de la trajectòria musical
- Enregistrament en vídeo o mp3 interpretant música medieval, renaixentista o del barroc primerenc.
 
La resolució de les beques es comunicarà individualment en el termini de 15 dies de la fi del termini de presentació de les sol·licituds.
 
ALUMNES NO BECATS I OIENTS
 
Els alumnes que no obtinguen beca i vulguen assistir d'oients o actius poden participar directament pagant la matrícula corresponent.
 
Més informació en l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Descarrega informació del curso
 
Captura-de-pantalla-2023-06-27-a-las-114750
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Director del curs
Carles Magraner
 
Secretaria
Ángela García
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.