In memoriam

In memoriam

Cada any milers de persones gaudeixen dels concerts de Capella de Ministrers i de la seva acurada producció discogràfica, així com de las activitats de la seua Fundació. Amants de la música i l'art, el suport incondicional del qual dóna mostra d'una enorme sensibilitat cap al seu patrimoni cultural.

Volem portar la música antiga a més persones, i estem decidits a mantenir la nostra labor perquè pugui ser gaudida per les generacions esdevenidores. Si desitges donar-nos suport a llarg termini pots contemplar la possibilitat d'incloure una donació en el teu testament que farà possible:

  • L'ampliació del nostre programa social i pedagògic
  • Millores organológiques i tècniques
  • Tendir nous ponts entre centres de recerca musicològica i els músics professionals

Les donacions pòstumes són tractades amb estricta confidencialitat. Escriu sol·licitant informació a la persona encarregada en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et donarem els detalls que necessitis.

Si desitja conèixer detalladament la informació relativa als beneficis fiscals en vigor, descàrrega el pdf emès per la Unitat de Cultura i Mecenatge a través d'aquest link.

Ompli el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Gràcies

Please type your full name.
Invalid email address.
Por favor escribe tu consulta
Invalid Input
Invalid Input